Brigidahoeve

Brigidahoeve is een Restaurant gelegen aan Brigidastraat 64 in Maastricht.

Meer informatie over Brigidahoeve in Maastricht

In het gezellige dorpje Itteren in Zuid-Limburg bevindt zich de ijssalon en brasserie "Brigidahoeve". Het linker gedeelte van een oude carré boerderij is omgebouwd tot deze horecagelegenheid. Bij aankomst proef je meteen de oude sfeer van het rustieke gebouw. Na een wandeling, fietstocht of toer langs de mergellandroute kun je op het ruime terras genieten van koffie met gebak of wafel. Daarnaast zijn er diverse ijscoupes verkrijgbaar, gemaakt van ambachtelijk ijs. De lunchkaart biedt onder andere belegde broodjes, salades, uitsmijters en soep. Vanuit de zaak zijn er prachtige wandelingen te maken, zoals naar Borgharen of rondom het dorp langs de maasdijken. De Brigidahoeve is gelegen langs de mergellandroute tegenover de kerk in Itteren (Maastricht).

Wil je weten wat Brigidahoeve verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brigidahoeve of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brigidahoeve? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brigidahoeve het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Brigidahoeve reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brigidahoeve

Bezoekers bekeken ook