Restaurant Winners

Restaurant Winners is een Restaurant gelegen aan Sibemaweg 10 in Maastricht.

Meer informatie over Restaurant Winners in Maastricht

Het Novotel Hotel in Maastricht heeft een restaurant en bar genaamd WINNERS. Het restaurant biedt een gevarieerd menu met veel keuzemogelijkheden, inclusief opties voor kinderen. De goede service zorgt voor een unieke diner- of lunchervaring. In de zomer is er de mogelijkheid om buiten op het terras te zitten. Het restaurant is geopend van maandag tot vrijdag van 06:30 tot 10:00 uur en in het weekend van 7:00 tot 10:30 uur. Daarnaast serveert de bar internationale gerechten en traditionele snacks en is dagelijks geopend van 12:00 tot 23:00 uur. De bar biedt ook een ontspannen sfeer om te werken of tijd door te brengen met familie, inclusief gratis WiFi.

Wil je weten wat Restaurant Winners verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Winners of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Winners? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Winners het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Restaurant Winners reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Winners

Bezoekers bekeken ook