Hof van Huntjens

Hof van Huntjens is een Restaurant gelegen aan Ambyerstraat-Noord 74 in Maastricht.

Meer informatie over Hof van Huntjens in Maastricht

Hof van Huntjens is een laagdrempelige brasserie in de wijk Amby in Maastricht. Ze bieden Limburgse producten voor een betaalbare prijs en staan bekend om hun gastvrijheid. De keuken is geopend van 12:00 tot 17:00 uur en van 17:30 tot 21:00 uur, behalve op maandag en dinsdag wanneer ze gesloten zijn. François en Estelle heten gasten van harte welkom bij Hof van Huntjens. Reserveringen kunnen telefonisch worden gemaakt. De keuken is geopend van 12:00 tot 17:00 uur en van 17:30 tot 21:00 uur. Daarnaast bieden ze ook Bed & Breakfast Le Rêve aan, gelegen in een prachtig natuurgebied in Maastricht. Gasten kunnen een kamer reserveren en ontvangen een gratis aperitief. Voor cadeaubonnen kunnen gasten ook bij Hof van Huntjens terecht. Het adres van Hof van Huntjens is Ambyerstraat-Noord 74, 6225 EG Maastricht.

Wil je weten wat Hof van Huntjens verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hof van Huntjens of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hof van Huntjens? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hof van Huntjens het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Hof van Huntjens reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hof van Huntjens

Bezoekers bekeken ook