Brasserie Monopole

Brasserie Monopole is een Restaurant gelegen aan Vrijthof 3 in Maastricht.

Meer informatie over Brasserie Monopole in Maastricht

Dit is een samenvatting van een tekst over het gezelligste restaurant in Maastricht. Het restaurant biedt sfeervol diner, smakelijke lunch, heerlijk ontbijt en kop koffie. Buiten hoeft er niet gereserveerd te worden, maar binnen kan er wel een tafel gereserveerd worden. Als er buiten plek is, mag je daar ook plaatsnemen. Het restaurant hoopt dat de website een goede indruk geeft van de sfeer en de gerechten en nodigt mensen uit om langs te komen bij het restaurant gevestigd aan het Vrijthof in Maastricht. De tekst eindigt met een ode aan de schoonheid van Maastricht.

Wil je weten wat Brasserie Monopole verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brasserie Monopole of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brasserie Monopole? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brasserie Monopole het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Brasserie Monopole reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brasserie Monopole

Bezoekers bekeken ook