Prix de Rome

Prix de Rome is een Restaurant gelegen aan Susserweg 1 in Maastricht.

Meer informatie over Prix de Rome in Maastricht

Prix-de-Rome is een restaurant gelegen aan de zuidrand van Maastricht, dicht bij het centrum. Het restaurant heeft onlangs een renovatie ondergaan en heeft nu een modern en warm interieur. Het biedt ook een groot terras waar gasten kunnen genieten van heerlijke gerechten en wijnen. De keuken van het restaurant is modern Frans en gebruikt verse ingrediënten van de beste leveranciers, vaak uit de regio. Chef-kok Wouter Houten en zijn team koken met passie en toewijding op een constant hoog niveau. Gasten kunnen kiezen uit een 3-, 4- of 5-gangen menu, waarbij ze worden verrast met culinaire gerechten. Daarnaast is er ook een à la carte menu met klassieke gerechten.

Wil je weten wat Prix de Rome verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Prix de Rome of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Prix de Rome? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Prix de Rome het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Prix de Rome reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Prix de Rome

Bezoekers bekeken ook