l’Auberge de Neercanne

l’Auberge de Neercanne is een Restaurant gelegen aan Von Dopfflaan 10 in Maastricht.

Meer informatie over l’Auberge de Neercanne in Maastricht

L'Auberge, gevestigd in de voormalige stallen van Château Neercanne, is een bekroond restaurant in Maastricht. Hier kun je genieten van een uitstekend, goed geprijsd drie- of viergangendiner met gerechten bereid met groenten van eigen bodem en lokale producten. Het restaurant is dagelijks geopend en biedt ook een lunchmenu aan vanaf € 49,-. Daarnaast biedt Château Neercanne verschillende culinaire ervaringen aan, zoals Food For Change, Sunday Roast en Deux Relais & Châteaux Gastronomiques, waarbij je kunt overnachten op het landgoed en genieten van diners in de restaurants. Ook kun je overnachten in het Kruisherenhotel Maastricht en een 8-gangendiner ervaren in Restaurant Château Neercanne. Kortom, L'Auberge is een must-visit voor liefhebbers van gastronomie in de regio.

Wil je weten wat l’Auberge de Neercanne verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van l’Auberge de Neercanne of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij l’Auberge de Neercanne? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je l’Auberge de Neercanne het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar l’Auberge de Neercanne reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. l’Auberge de Neercanne

Bezoekers bekeken ook