Grand Café D'n Ingel

Grand Café D'n Ingel is een Restaurant gelegen aan Vrijthof 13 13 in Maastricht.

Meer informatie over Grand Café D'n Ingel in Maastricht

Grand Café d'n Ingel is een gezellig restaurant in Maastricht, gelegen aan het bekende Vrijthof. Het restaurant heeft een lange geschiedenis en bevindt zich in een monumentaal pand. Het restaurant biedt de mogelijkheid om met familie en vrienden tot 10 personen te genieten van een heerlijk diner. Daarnaast organiseert het restaurant ook themadiners in samenwerking met evenementenbureau Treat. De keuken van D'n Ingel staat bekend om haar eerlijke gerechten, waarbij seizoensgebonden en regionale producten centraal staan. Het restaurant heeft ook een uitgebreide kaart met glutenvrije gerechten voor mensen met een glutenintolerantie. Het adres van Grand Café d'n Ingel is Vrijthof 13 in Maastricht.

Wil je weten wat Grand Café D'n Ingel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Grand Café D'n Ingel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Grand Café D'n Ingel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Grand Café D'n Ingel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Grand Café D'n Ingel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Grand Café D’n Ingel

Bezoekers bekeken ook