Veer Mestreech

Veer Mestreech is een Restaurant gelegen aan Grote Gracht 74 in Maastricht.

Meer informatie over Veer Mestreech in Maastricht

VeerMestreech is een plek in Maastricht waar mensen met een verstandelijke beperking en afstand tot de arbeidsmarkt terecht kunnen voor dagbesteding, werkervaring of een leer-werktraject. In het prachtige voormalige Ursulinenklooster biedt stichting Philadelphia Zorg, Werk & Begeleiding een plek waar iedereen welkom is en zijn talenten kan ontwikkelen. Het doel is om de deelnemers een gewoon en zelfstandig mogelijk leven te laten leiden, waarin ze een mooie functie vervullen en gewaardeerd worden. In het Creatief atelier maken de deelnemers tassen, mozaïekcreaties en decoratieve spullen van duurzame materialen. Daarnaast kunnen jong en oud genieten van verse gerechten in het restaurant, bereid door de deelnemers. De menukaart reflecteert Maastricht en er wordt gebruik gemaakt van producten van eigen bodem en lokale ondernemers. Ook heeft VeerMestreech een eigen kloostertuin waar groenten en kruiden worden gekweekt.

Wil je weten wat Veer Mestreech verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Veer Mestreech of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Veer Mestreech? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Veer Mestreech het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Veer Mestreech reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Veer Mestreech

Bezoekers bekeken ook