Kaishu Japans Restaurant

Kaishu Japans Restaurant is een Restaurant gelegen aan Jodenstraat 26 in Maastricht.

Meer informatie over Kaishu Japans Restaurant in Maastricht

Bij restaurant Kaishu in hartje Maastricht kun je genieten van diverse Japanse specialiteiten. Ze bieden een ruime keuze aan gerechten, zoals verse sushi, sashimi, ramen noodle soepjes en teppan bakplaat menu's. Je kunt er ook voor kiezen om je gerechten af te halen. Studenten krijgen op vertoon van een studentenpas 10% korting. Als je kreeft, oesters, zeetong of St. Jakobsschelp wilt eten, is het raadzaam om van tevoren te reserveren voor de dagprijs. Je kunt een tafel reserveren bij Japans Restaurant Kaishu via telefoonnummer 0433250300 of 0650506381.

Wil je weten wat Kaishu Japans Restaurant verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kaishu Japans Restaurant of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kaishu Japans Restaurant? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kaishu Japans Restaurant het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Kaishu Japans Restaurant reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kaishu Japans Restaurant

Bezoekers bekeken ook