Restaurant Paletti

Restaurant Paletti is een Restaurant gelegen aan Tongersestraat 40 in Maastricht.

Meer informatie over Restaurant Paletti in Maastricht

Paletti is een nieuwe zaak in hartje Maastricht die staat voor innovatie, passie en lekker eten. Bij binnenkomst vind je een sfeervolle pub waar je kunt genieten van unieke cocktails en traditionele zuid-Italiaanse hapjes en pizza's. Achterin is er een comfortabel restaurantgedeelte waar elke week een nieuwe kaart wordt gepresenteerd met verse seizoensproducten. Hier kun je kiezen uit antipasti, verse pastagerechten en vlees- en visgerechten. Daarnaast organiseert Paletti regelmatig evenementen zoals Friday Night Jazz, Pizza Night en Cocktail Night. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 17:00 tot 23:00 uur, op woensdag en donderdag van 17:00 tot 22:00 uur en op zondag van 17:00 tot 22:00 uur. Het adres is Tongersestraat 40, 6211 LP Maastricht en het telefoonnummer is +31 6 373 77 321. Je kunt je ook inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Wil je weten wat Restaurant Paletti verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Paletti of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Paletti? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Paletti het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Restaurant Paletti reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Paletti

Bezoekers bekeken ook