In d'n awwe Herberg

In d'n awwe Herberg is een Restaurant gelegen aan Papenweg 34 in Maastricht.

Meer informatie over In d'n awwe Herberg in Maastricht

In d’n awwe herberg is een gerenoveerde en verbouwde herberg in de Maastrichtse wijk St. Pieter. Frank en Mendy van Bilsen zwaaien hier de scepter en bieden echte gastvrijheid in een comfortabel eigentijds interieur. De herberg is trots lid van Het Genootschap van Hertog Jan, wat betekent dat ze voldoen aan de hoogste normen en voorwaarden van Hertog Jan en een perfect getapte pilsje en speciaal bieren van Hertog Jan kunnen serveren. Het menu wisselt regelmatig en ze passen zich graag aan aan speciale wensen en dieetrestricties. Gastvrijheid is vanzelfsprekend en er is meestal wel een tafeltje vrij, maar reserveren kan ook. Iedereen is van harte welkom in d’n awwe herberg.

Wil je weten wat In d'n awwe Herberg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van In d'n awwe Herberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij In d'n awwe Herberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je In d'n awwe Herberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar In d'n awwe Herberg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. In d’n awwe Herberg

Bezoekers bekeken ook