Restaurant 55

Restaurant 55 is een Restaurant gelegen aan Heggenstraat 3A in Maastricht.

Meer informatie over Restaurant 55 in Maastricht

Restaurant 55 is een restaurant in hartje Maastricht dat gevestigd is in een karakteristiek monumentaal pand. Het restaurant combineert subtiele barokke tinten met warme moderne invloeden. De keuken is gebaseerd op de klassieke Franse stijl, maar maakt ook gebruik van moderne technieken en frisse smaken. Het menu wisselt dagelijks tijdens lunch en diner en bestaat uit zowel lokale als wereldse producten, allemaal vers bereid. Het restaurant is geïnspireerd door het 50/50 principe, dat terug te vinden is in alle aspecten van het restaurant. Hierbij wordt een mooie balans gecreëerd tussen gezelligheid en culinair genieten. Het is mogelijk om te reserveren via de reserveerknop op de website, waarbij er een maximale gezelschapsgrootte van 6 gasten wordt gehanteerd. De openingstijden en routebeschrijving zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Restaurant 55 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant 55 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant 55? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant 55 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Restaurant 55 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant 55

Bezoekers bekeken ook