Taverne d'n Tabbernakel

Taverne d'n Tabbernakel is een Restaurant gelegen aan Brigidastraat 65 in Maastricht.

Meer informatie over Taverne d'n Tabbernakel in Maastricht

In de tekst wordt aangekondigd dat de zomer ten einde loopt en dat Taverne d'n Tabbernakel het binnen weer gezellig maakt met hapjes, drankjes en gezellige muziek. Ze moedigen mensen aan om elkaar onder de arm te nemen en te genieten. Er wordt ook vermeld dat de chef van het restaurant veranderlijk is, dus de menukaart kan ter plekke anders zijn. Er wordt gewaarschuwd dat bepaalde dagen volgeboekt zijn of gesloten zijn vanwege privéfeesten. Reserveringen kunnen telefonisch worden gemaakt. Het contactadres van Taverne d'n Tabbernakel wordt ook vermeld.

Wil je weten wat Taverne d'n Tabbernakel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Taverne d'n Tabbernakel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Taverne d'n Tabbernakel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Taverne d'n Tabbernakel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Taverne d'n Tabbernakel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Taverne d’n Tabbernakel

Bezoekers bekeken ook