Bar Bistro Saam

Bar Bistro Saam is een Restaurant gelegen aan Forum 100 in Maastricht.

Meer informatie over Bar Bistro Saam in Maastricht

Bar Bistro SAAM is een restaurant gelegen in het MECC Maastricht, dat een eerbetoon brengt aan de Maas. Het interieur en de gerechten van het restaurant zijn geïnspireerd op de rivier en alles wat Maastricht te bieden heeft. Het restaurant is geopend van maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 22:00 uur en de keuken sluit om 21:00 uur. Reserveringen kunnen gemakkelijk online worden gemaakt en voor groepen van meer dan 8 personen kan er contact worden opgenomen via e-mail. Daarnaast is het restaurant ook beschikbaar voor evenementen, feesten en partijen in het weekend. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen via info@barbistrosaam.nl.

Wil je weten wat Bar Bistro Saam verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bar Bistro Saam of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bar Bistro Saam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bar Bistro Saam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Bar Bistro Saam reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bar Bistro Saam

Bezoekers bekeken ook