SOFA Maastricht

SOFA Maastricht is een Restaurant gelegen aan Hoge Weerd 6 in Maastricht.

Meer informatie over SOFA Maastricht in Maastricht

SOFA Maastricht is een plek waar mensen kunnen genieten van eten en drinken, of het nu gaat om een hapje, een drankje, een lunch of een diner. Het restaurant bevindt zich op een bijzondere locatie waar stad en natuur samenkomen. Het is een plek waar mensen elkaar ontmoeten en waar de tijd lijkt stil te staan. Het culinaire hoogtepunt van SOFA zorgt ervoor dat gasten zich welkom voelen. Het restaurant heeft een menukaart met broodjes tot 16.00 uur, maar tijdens de lunch worden ook à la carte gerechten en menu's geserveerd. Daarnaast kunnen mensen SOFA volgen op Instagram, Facebook en LinkedIn.

Wil je weten wat SOFA Maastricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SOFA Maastricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SOFA Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SOFA Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar SOFA Maastricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SOFA Maastricht

Bezoekers bekeken ook