Spencer's

Spencer's is een Restaurant gelegen aan Kruisherengang 19/23 in Maastricht.

Meer informatie over Spencer's in Maastricht

Spencer's is een eclectische bistro gelegen in het Kruisherenhotel in het hart van Maastricht. Het restaurant biedt pure culinaire verwennerij en hoogwaardige service in een ongedwongen sfeer. Het menu is geïnspireerd door de klassieke Franse keuken en gebruikt lokale ingrediënten en innovatieve smaken. Daarnaast heeft Spencer's ook een bar waar signature cocktails en seizoenshapjes worden geserveerd. De bistro organiseert ook speciale evenementen, zoals kerstdiners en wijnproeverijen. Gasten kunnen hun smaakervaring verder verrijken door te overnachten in het Kruisherenhotel of een van de andere historische huizen in de regio Maastricht. Spencer's is een veelzijdige bestemming die gastronomie en entertainment naar de binnenstad van Maastricht brengt.

Wil je weten wat Spencer's verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Spencer's of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Spencer's? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Spencer's het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Spencer's reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Spencer’s

Bezoekers bekeken ook