Brandsøn

Brandsøn is een Restaurant gelegen aan 2, Het Bat in Maastricht.

Meer informatie over Brandsøn in Maastricht

Brandsøn is een bar, lunch- en eetkamer gelegen aan de Maas in Maastricht. Ze serveren heerlijk eten met een Scandinavische sfeer en invloeden van over de hele wereld. Je kunt genieten van een lunch, diner of een cocktail aan de bar. Brandsøn is ook de ideale plek voor diners op maat, zowel voor individuen als voor groepen of bedrijven. Ze hebben een uitgebreid à la carte menu met voorgerechten zoals kruidige groentesalade en steak Americain, en hoofdgerechten zoals gegratineerde tomaat en gebakken zeetong. Daarnaast bieden ze ook een keuzemenu aan met 3, 4 of 5 gangen. Brandsøn is elke dag open van 11:30 tot 24:00.

Wil je weten wat Brandsøn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brandsøn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brandsøn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brandsøn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Brandsøn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brandsøn

Bezoekers bekeken ook