Château Neercanne

Château Neercanne is een Restaurant gelegen aan Von Dopfflaan 10 in Maastricht.

Meer informatie over Château Neercanne in Maastricht

Château Neercanne is een uniek terrassenkasteel gelegen in Maastricht, op de grens met België. Het kasteel herbergt het gerenommeerde Restaurant Château Neercanne, terwijl de voormalige stallen zijn omgebouwd tot het huiselijke l'Auberge de Neercanne. De historische baroktuinen fungeren in de zomer als terras en de mergelgrotten bieden een buitengewone locatie voor vergaderingen, feesten en wijnproeverijen. Het kasteel is lid van Relais & Châteaux. Het restaurant serveert Franse gerechten met wereldse invloeden, terwijl l'Auberge de Neercanne een Bib Gourmand-vermelding heeft. Het kasteel biedt ook diverse activiteiten aan om het bezoek van gasten onvergetelijk te maken. Het is gelegen op de grens met België en is gemakkelijk bereikbaar via de A2, verschillende treinstations en 8 nabijgelegen vliegvelden. Het kasteel is een ideale locatie voor zakelijke en feestelijke bijeenkomsten, en kan ook dienen als trouwlocatie. Gasten kunnen ook overnachten in combinatie met het Kruisherenhotel Maastricht.

Wil je weten wat Château Neercanne verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Château Neercanne of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Château Neercanne? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Château Neercanne het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Château Neercanne reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Château Neercanne

Bezoekers bekeken ook