Café In Den Ouden Vogelstruys

Café In Den Ouden Vogelstruys is een Restaurant gelegen aan Vrijthof 15 in Maastricht.

Meer informatie over Café In Den Ouden Vogelstruys in Maastricht

Brasserie l'Autruche, ook wel bekend als De Struys, is een gastvrije plek in Maastricht waar iedereen welkom is. Of je nu jong, oud, een lokale inwoner of toerist bent, bij De Struys voel je je direct thuis. Op het terras met uitzicht op het Vrijthof kun je ontspannen en genieten van een drankje. Ook binnen in het knusse café is het gezellig, vooral in het weekend wanneer er ruimte is om te dansen en te feesten. Naast drankjes kun je ook terecht voor heerlijke hapjes en gerechten. Het team van De Struys bestaat uit drie bekende gezichten die met passie en een glimlach ervoor zorgen dat alles op rolletjes loopt. Het café heeft een uniek karakter en is een belangrijk onderdeel van de geschiedenis van Maastricht. Bij De Struys werken betekent hard werken maar ook genieten van de gezelligheid tijdens evenementen zoals Rieu, Vastelaovend en het Preuvenemint. Het team is op zoek naar nieuwe collega's, zoals een afwasser, keukenhulp, zelfstandig werkend kok, ober en gastheer/gastvrouw. Als je interesse hebt, kun je mailen naar werken@vogelstruys.nl.

Wil je weten wat Café In Den Ouden Vogelstruys verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Café In Den Ouden Vogelstruys of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Café In Den Ouden Vogelstruys? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Café In Den Ouden Vogelstruys het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Café In Den Ouden Vogelstruys reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Café In Den Ouden Vogelstruys

Bezoekers bekeken ook