June

June is een Restaurant gelegen aan Raadhuisplein 10 in Maastricht.

Meer informatie over June in Maastricht

JUNE is een restaurant, afhaal- en bezorgdienst in Maastricht, opgericht door twee neven, Djehoshua Sahetapij en Refaja Saya. Ze werden geïnspireerd door hun tante Joyce 'June' die hen de geheimen van de Molukse keuken leerde. Na 16 jaar catering besloten ze in 2017 onder de naam 'JUNE' zelfstandig aan de slag te gaan. Het doel van JUNE is om de onbekende Molukse keuken bekend te maken door een mix- en match diner menu aan te bieden met rijst of bami als basisgerecht en diverse bijgerechten. Het is nu ook mogelijk om online te bestellen. Het restaurant is geopend van dinsdag tot en met zondag van 16:00 tot 22:00, met de keuken die sluit om 21:00. Op maandag is JUNE gesloten. De contactgegevens zijn Raadhuisplein 10, 6226 GN Maastricht, telefoonnummer 0638694024 (bereikbaar tussen 12:00 en 21:00) en e-mailadres info@satebyjune.nl.

Wil je weten wat June verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van June of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij June? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je June het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar June reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. June

Bezoekers bekeken ook