Alsultan grillhuis / We zijn terug van vakantie, winkel is open

Alsultan grillhuis / We zijn terug van vakantie, winkel is open is een Restaurant gelegen aan Kasteel Montfortstraat 28 in Maastricht.

Meer informatie over Alsultan grillhuis / We zijn terug van vakantie, winkel is open in Maastricht

Al Sultan Grillhuis is een restaurant waar je gemakkelijk en snel online kunt bestellen. Na iedere bestelling krijg je de kans om aan het rad te draaien en mooie prijzen te winnen. Daarnaast verloot Foodticket iedere 6 maanden een gloednieuwe Toyota Aygo. Je hebt ook de mogelijkheid om je bestelling te laten bezorgen op het door jou gekozen tijdstip. Je kunt direct online betalen met iDEAL, zodat je aan de deur niets meer hoeft af te rekenen. Als je liever je bestelling wilt afhalen, kun je ook gemakkelijk en snel via de website bestellen. Je kunt ook hier direct online betalen met iDEAL. Er zijn enkele beoordelingen waarin wordt gezegd dat het eten lekker is, maar dat de frieten soms beter gebakken kunnen worden en dat sommige frieten koud waren. De locatie van Al Sultan Grillhuis is op Kasteel Montfortstraat 28 in Maastricht.

Wil je weten wat Alsultan grillhuis / We zijn terug van vakantie, winkel is open verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Alsultan grillhuis / We zijn terug van vakantie, winkel is open of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Alsultan grillhuis / We zijn terug van vakantie, winkel is open? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Alsultan grillhuis / We zijn terug van vakantie, winkel is open het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Alsultan grillhuis / We zijn terug van vakantie, winkel is open reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Alsultan grillhuis / We zijn terug van vakantie, winkel is open

Bezoekers bekeken ook