t Drifke

t Drifke is een Restaurant gelegen aan Lage Kanaaldijk 22 in Maastricht.

Meer informatie over t Drifke in Maastricht

Restaurant 't Drifke, gelegen in de woonbuurt Sint Pieter in Maastricht, sluit na bijna 40 jaar zijn deuren. De eigenaren, Gerdy en Jouk Blok, hebben besloten te stoppen vanwege gezondheidsredenen en een tekort aan personeel. Het restaurant zal nog geopend zijn in september, oktober en november op specifieke data, en daarna alleen nog op aanvraag. Er zullen geen menukaarten meer zijn, maar er zal een vast menu worden geserveerd met keuzemogelijkheden voor voorgerechten, soepen, hoofdgerechten en nagerechten. Het restaurant biedt een verzorgde ambiance en serveert gerechten gemaakt van verse en biologische producten. Reserveren is vereist vanwege het beperkte aantal plaatsen. De eigenaren bedanken hun gasten voor de mooie tijd en hopen hen nog eens te mogen verwelkomen.

Wil je weten wat t Drifke verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van t Drifke of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij t Drifke? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je t Drifke het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar t Drifke reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. t Drifke

Bezoekers bekeken ook