Imani Romana

Imani Romana is een Permanente make-up kliniek gelegen aan Brusselsestraat 19 in Maastricht.

Meer informatie over Imani Romana in Maastricht

Imani Romana is een permanente make-up studio die gespecialiseerd is in het accentueren van natuurlijke schoonheid en het camoufleren van onvolmaaktheden. De studio maakt gebruik van hoogwaardige apparatuur en pigmenten van de hoogste kwaliteit, die vegan en dierproefvrij zijn. Alle behandelingen worden uitgevoerd in steriele omstandigheden met wegwerpartikelen. Na de behandeling ontvangt de klant een naverzorgingspakket en uitgebreide instructies. De klantveiligheid staat voorop en de studio streeft naar de meest ideale omstandigheden. De procedure omvat verschillende stappen, waaronder voorbereiding, behandeling, genezing en nabehandeling. Na 4-6 weken is de make-up volledig genezen en kan de klant genieten van perfecte wenkbrauwen of lippen.

Wil je weten wat Imani Romana verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Imani Romana of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Imani Romana? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Imani Romana het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Imani Romana reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Imani Romana

Bezoekers bekeken ook