Nadine Kerckhoffs

Nadine Kerckhoffs is een Permanente make-up kliniek gelegen aan Postbaan 29A in Maastricht.

Meer informatie over Nadine Kerckhoffs in Maastricht

In deze tekst wordt verwezen naar een website waar je informatie kunt vinden over permanente make-up behandelingen voor wenkbrauwen, ogen en lippen. De salon is gevestigd in Maastricht en de eigenaar heeft een GGD-vergunning, wat betekent dat er volgens hygiënerichtlijnen wordt gewerkt. Permanente make-up kan in veel gevallen gewenst zijn en er wordt gewerkt op afspraak. Er wordt contactinformatie gegeven om een afspraak te maken. Daarnaast is er een vlog van Stephanie Blommensteijn te vinden, en kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwtjes en aanbiedingen. De contactgegevens van de salon worden ook vermeld.

Wil je weten wat Nadine Kerckhoffs verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nadine Kerckhoffs of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nadine Kerckhoffs? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nadine Kerckhoffs het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Nadine Kerckhoffs reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nadine Kerckhoffs

Bezoekers bekeken ook