Kapsalon d'n Tunnel

Kapsalon d'n Tunnel is een Kapper gelegen aan Scharnerweg 137b in Maastricht.

Meer informatie over Kapsalon d'n Tunnel in Maastricht

Kapsalon d'n Tunnel is een moderne en fashionbewuste dames- en herenkapsalon in Maastricht. Ze bieden verschillende diensten aan, zoals knippen, verven en epileren. De haarverfproducten die ze gebruiken zijn zorgvuldig geselecteerd uit de L'oreal series. Je kunt contact met hen opnemen via telefoon, Whatsapp, e-mail of het contactformulier op hun website. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 18:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:00. Als je vragen hebt, kun je hen altijd een bericht sturen.

Wil je weten wat Kapsalon d'n Tunnel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon d'n Tunnel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon d'n Tunnel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon d'n Tunnel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Kapsalon d'n Tunnel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon d’n Tunnel

Bezoekers bekeken ook