Kessels Automobielen BV

Kessels Automobielen BV is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Duitsepoort 15 in Maastricht.

Meer informatie over Kessels Automobielen BV in Maastricht

Kessels Automobielen is een specialist in BMW, MINI, Land Rover en Jaguar in Zuid-Limburg. Ze geloven dat een auto emotie moet opwekken, maar ook betrouwbaar moet zijn en bij het leven van de klant moet passen. Ze zijn erkend service partner van BMW/MINI en specialist in Jaguar/Land Rover, waardoor ze veel kennis hebben over deze merken. Ze streven ernaar om de juiste match te vinden voor elke klant. Daarnaast bieden ze originele trekhaken van BMW aan om het rijplezier van uw BMW te vergroten.

Wil je weten wat Kessels Automobielen BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kessels Automobielen BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kessels Automobielen BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kessels Automobielen BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Kessels Automobielen BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kessels Automobielen BV

Bezoekers bekeken ook