Kinderdagverblijf KIJK

Kinderdagverblijf KIJK is een Kleuterschool gelegen aan Scharnerweg 12A in Maastricht.

Meer informatie over Kinderdagverblijf KIJK in Maastricht

KIJK is een kleinschalig kinderdagverblijf met een kindvolgende visie. Er zijn dagelijks 6 tot 12 kinderen aanwezig en er wordt gewerkt met 5 vaste leidsters. Het kinderdagverblijf heeft een verticale groep, waarbij oudere kinderen rekening houden met de kleintjes en zij op hun beurt leren van de grotere kinderen. Het team bestaat uit Jolein, de eigenaresse, en 4 pedagogisch medewerkers genaamd Mariet, Judith, Marlou en Noa. Het kinderdagverblijf laat zich inspireren door de visie van kinderarts Emmi Pikler, waarin respect voor een stabiele persoonlijke band en respect voor de zelfstandige activiteiten van het kind centraal staan. Kinderen krijgen veel bewegingsvrijheid, mogen zelf kiezen met welk materiaal ze willen knutselen en het proces staat altijd centraal. Het kinderdagverblijf is gevestigd in Maastricht en biedt opvang van maandag t/m vrijdag van 8:00 - 18:00 uur, 48 weken per jaar. Het uurtarief is 7,55 euro en het inspectierapport van 2019 is beschikbaar op de website.

Wil je weten wat Kinderdagverblijf KIJK verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf KIJK of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf KIJK? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf KIJK het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Kinderdagverblijf KIJK reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kinderdagverblijf KIJK

Bezoekers bekeken ook