Kinderdagverblijf Klein Duimpje

Kinderdagverblijf Klein Duimpje is een Kleuterschool gelegen aan Edmond Jasparstraat 32 in Maastricht.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Klein Duimpje in Maastricht

Kinderdagverblijf Klein Duimpje is een plek waar ouders hun kinderen met een gerust hart kunnen achterlaten. Ze bieden een fijne en veilige locatie met leuke en uitdagende activiteiten. Persoonlijke aandacht is een belangrijke waarde voor hen en ze hanteren eerlijke en betaalbare prijzen. Daarnaast bereiden ze kinderen voor op de basisschool en hebben ze betrokken en lieve medewerkers. Klein Duimpje is een middelschalige kinderopvang met kinderdagverblijf en peuterspeelzaal en bevindt zich in een woonwijk. Ze worden gewaardeerd om hun betrokkenheid bij kinderen en ouders, de open en ontspannen sfeer en de goede kwaliteit. Voordat ouders voor Kinderdagverblijf Klein Duimpje kiezen, hebben ze de mogelijkheid om een vrijblijvende rondleiding te krijgen en vragen te stellen.

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Klein Duimpje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Klein Duimpje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Klein Duimpje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Klein Duimpje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Kinderdagverblijf Klein Duimpje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kinderdagverblijf Klein Duimpje

Bezoekers bekeken ook