Klus & Bouw Coenen

Klus & Bouw Coenen is een Bouwbedrijf gelegen aan in .

Meer informatie over Klus & Bouw Coenen in

De tekst gaat over een bedrijf dat gespecialiseerd is in verbouwingen, met name op het gebied van badkamers, keukens en aanbouwen. Ze bieden zowel kleine als grote werkzaamheden aan. Het bedrijf belooft een vast aanspreekpunt te hebben en dat ze zich aan afspraken houden. Ze hebben alle benodigde papieren en zijn aangesloten bij een branche organisatie. Daarnaast hebben ze de benodigde verzekeringen. De website van het bedrijf is nog in aanmaak. Voor meer informatie kunnen mensen contact opnemen via het telefoonnummer 06-12323458.

Wil je weten wat Klus & Bouw Coenen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Klus & Bouw Coenen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Klus & Bouw Coenen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Klus & Bouw Coenen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Klus & Bouw Coenen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Klus & Bouw Coenen

Bezoekers bekeken ook