Koepelkerk

Koepelkerk is een Kerk gelegen aan Heerderweg 1 in Maastricht.

Meer informatie over Koepelkerk in Maastricht

De Koepelkerk in Maastricht is in 1921 gebouwd door de Limburgse architecten Alfons Boosten en Jos Ritzen. Ze kozen voor een moderne stijl, wat destijds ongebruikelijk was in Limburg waar de neogotische stijl populair was. Verschillende jonge kunstenaars hebben meegewerkt aan de verfraaiing van de kerk. Het interieur is een combinatie van verschillende kunststijlen uit de eerste helft van de 20e eeuw. Sinds 1995 is de Koepelkerk een rijksmonument. Meer informatie over het gebouw en het interieur is te vinden op de website. De kerk is toegankelijk tijdens de eucharistieviering op zondag of op aanvraag. Het adres van de Koepelkerk is Heerderweg 1, 6224 LA Maastricht.

Wil je weten wat Koepelkerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Koepelkerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Koepelkerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Koepelkerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Koepelkerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Koepelkerk

Bezoekers bekeken ook