Lighthouse Christelijk Centrum

Lighthouse Christelijk Centrum is een Kerk gelegen aan Aartshertogenplein 1 in Maastricht.

Meer informatie over Lighthouse Christelijk Centrum in Maastricht

Het Lighthouse Christelijk Centrum organiseert tot nader order elke 2e en 4e zondag van de maand een eredienst om 14:00 uur in hun gebouw aan het Aartshertogenplein 1, 6226 XZ Maastricht. Op de website van de gemeente kunnen geïnteresseerden meer informatie vinden over het gemeenteleven en ze hopen dat mensen persoonlijk kennis komen maken. Ze zijn neergestreken in Maastricht en kijken ernaar uit om bezoekers in de gemeente te verwelkomen. Daarnaast maakt de website gebruik van cookies om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden, en bepaalde inhoud van derden wordt alleen weergegeven als "Inhoud van derden" is ingeschakeld.

Wil je weten wat Lighthouse Christelijk Centrum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lighthouse Christelijk Centrum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lighthouse Christelijk Centrum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lighthouse Christelijk Centrum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Lighthouse Christelijk Centrum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lighthouse Christelijk Centrum

Bezoekers bekeken ook