La Canasta

La Canasta is een Tapas restaurant gelegen aan Cörversplein 9 in Maastricht.

Meer informatie over La Canasta in Maastricht

La Canasta is een restaurant in Maastricht dat is ontstaan uit het voormalige Tapas Restaurant Los Amigos. Het restaurant is gelegen aan het Cörversplein en de naam is afgeleid van deze locatie. Het menu van La Canasta biedt unieke tapas gerechten met een twist, die vers en anders dan anders zijn. Het restaurant is de perfecte plek voor een gezellige avond met vrienden en familie, waarbij men kan genieten van heerlijk eten en drinken. Daarnaast heeft La Canasta een top 10 terras, waar men kan genieten van smakelijke tapas met uitzicht op de skyline van Maastricht. Het restaurant biedt ook een vernieuwde bar waar men kan borrelen en een terras waar men kan genieten van het uitzicht op de Maas. Het volledig vernieuwde restaurant heeft een frisse en gezellige uitstraling en biedt de mogelijkheid om veilig en op afstand te genieten van een heerlijke avond uit. Reserveren wordt aanbevolen.

Wil je weten wat La Canasta verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van La Canasta of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij La Canasta? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je La Canasta het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar La Canasta reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. La Canasta

Bezoekers bekeken ook