La Cubanita Maastricht

La Cubanita Maastricht is een Tapas restaurant gelegen aan Achter Het Vleeshuis 13 in Maastricht.

Meer informatie over La Cubanita Maastricht in Maastricht

La Cubanita in Maastricht biedt onbeperkte tapas aan. Je kunt gemakkelijk reserveren via de website en het restaurant is elke dag geopend vanaf 17:00 uur. Je kunt ook direct je favoriete tapas bestellen via een QR-code, maar zorg ervoor dat je telefoon is opgeladen. Als je batterij leeg is, hebben ze powerbanks beschikbaar. La Cubanita heeft ook vacatures voor verschillende functies in het restaurant. Je kunt je inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Wil je weten wat La Cubanita Maastricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van La Cubanita Maastricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij La Cubanita Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je La Cubanita Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar La Cubanita Maastricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. La Cubanita Maastricht

Bezoekers bekeken ook