Larance BV

Larance BV is een IT-consultancy gelegen aan Van Hasseltkade 21 in Maastricht.

Meer informatie over Larance BV in Maastricht

Larance is een ICT expertisebureau dat gespecialiseerd is in de optimalisatie van Office 365, begeleiding bij complexe ICT-projecten en AVG-Security vraagstukken. Het bedrijf is zelfstandig en onafhankelijk sinds 2011 en biedt eerlijk advies aan klanten. Larance heeft een focus op bepaalde ICT-onderwerpen, maar kan ook helpen bij het kiezen van de juiste partner voor vraagstukken buiten hun expertise. Ze bedienen klanten in verschillende sectoren, van klein MKB tot enterprise klanten. Het bureau is vernoemd naar de La Rance getijdencentrale in Frankrijk, waar energie wordt opgewekt door techniek en natuur samen te laten werken. Larance maakt gebruik van de mogelijkheden in de markt, met name op het gebied van cloud, om efficiëntie te bevorderen. De managing director, Cyrille Joskin, benadrukt het belang van up-to-date blijven in het snel veranderende IT-landschap en biedt hulp bij het efficiënt gebruik van ICT.

Wil je weten wat Larance BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Larance BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Larance BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Larance BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Larance BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Larance BV

Bezoekers bekeken ook