Polteq Maastricht

Polteq Maastricht is een IT-consultancy gelegen aan Stationsplein 8K in Maastricht.

Meer informatie over Polteq Maastricht in Maastricht

Polteq is een specialist in software testen die al meer dan 20 jaar bezig is met het verhogen van de kwaliteit van software. Ze bieden verschillende diensten aan, waaronder extra testcapaciteit, trainingen, en advies op het gebied van testen. Hun allround testspecialisten werken in teams aan het verbeteren van de softwarekwaliteit en kunnen ook ondersteuning bieden op het gebied van performance, security en mobile testen. Daarnaast bieden ze ook opleidingen aan voor mensen die beter willen worden in het testvak. Polteq heeft vestigingen in Nederland en België en is bereikbaar via telefoon en e-mail.

Wil je weten wat Polteq Maastricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Polteq Maastricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Polteq Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Polteq Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Polteq Maastricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Polteq Maastricht

Bezoekers bekeken ook