NLcom B.V.

NLcom B.V. is een IT-consultancy gelegen aan Hoge Barakken 2 in Maastricht.

Meer informatie over NLcom B.V. in Maastricht

NLcom helpt bedrijven om hun werk sneller, beter en efficiënter te doen door het optimaliseren van netwerken en data management, systeemintegratie en het implementeren van slimme digitale tools. Ze bieden een breed scala aan oplossingen voor kantoorautomatisering en clouddiensten, waaronder desktops, communicatiemogelijkheden, mobiel werken en informatieopslag. Als managed solution provider nemen ze het beheer en de ondersteuning van oplossingen over, zowel standaard- als maatwerkoplossingen. Ze bieden ook maatwerk software voor meer inzicht en efficiency in bedrijfsprocessen. NLcom heeft opdrachtgevers in de zorgsector en wordt gewaardeerd voor integraties, business intelligence, workflows en gegevensontsluiting. Klanten van NLcom, zoals L'Ortye, NEBIM Groep, ZIO en Cabinet Adviseurs, waarderen de betrouwbare ICT-omgeving en de ontzorging op ICT-gebied. NLcom biedt ook oplossingen en diensten op het gebied van cloud computing, software op maat en VoIP-telefonie. Ze organiseren evenementen over veilig samenwerken, security en trends en ontwikkelingen in de ICT-sector. NLcom is ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd.

Wil je weten wat NLcom B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van NLcom B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij NLcom B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je NLcom B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar NLcom B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. NLcom B.V.

Bezoekers bekeken ook