Triple-B Consultancy

Triple-B Consultancy is een IT-consultancy gelegen aan Stationsplein 8-K in Maastricht.

Meer informatie over Triple-B Consultancy in Maastricht

Triple-B Consultancy is een bedrijf dat organisaties ondersteunt op het gebied van informatiebeveiliging, privacy en IT-infrastructuur. Ze geloven dat deze vakgebieden niet los van elkaar gezien kunnen worden en bieden één aanspreekpunt voor IT-management, security management en privacy. Ze bieden diensten aan op het gebied van informatiebeveiliging, privacy en IT-infrastructuur en helpen organisaties om te voldoen aan de hoogste beveiligingsnormen van ISO 27001 / 7510. Ze hebben ook het keurmerk Data Veilig in gebruik genomen voor hun klanten. Triple-B Consultancy heeft een klant begeleid en geadviseerd bij het behalen van het ISO 27001 / 7510 certificaat.

Wil je weten wat Triple-B Consultancy verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Triple-B Consultancy of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Triple-B Consultancy? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Triple-B Consultancy het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Triple-B Consultancy reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Triple-B Consultancy

Bezoekers bekeken ook