Siliconhenge ICT B.V.

Siliconhenge ICT B.V. is een IT-consultancy gelegen aan Gelissendomein 8-10 in Maastricht.

Meer informatie over Siliconhenge ICT B.V. in Maastricht

In de tekst wordt uitgenodigd om gebruik te maken van de servicedesk voor hulp bij ICT-vragen en -problemen. Er wordt ook vermeld dat er gebruik wordt gemaakt van 'remote control' om op afstand mee te kunnen kijken op de digitale werkplek van de gebruiker. Verder wordt beschreven dat 2invision zorgt voor het goed functioneren van IT- en telefonie-omgevingen, inclusief internetverbindingen, VoIP-telefonie en cloud- en hostingdiensten. Ze bieden ook managed services aan waarbij het beheer van de ICT-omgeving volledig wordt uitbesteed. Daarnaast worden cloud services aangeboden om dataverlies en storingen te voorkomen, en infrastructure services om een betrouwbare ICT-infrastructuur te garanderen. Tot slot worden professional services aangeboden voor advies en ondersteuning bij nieuwe technologieën of projecten.

Wil je weten wat Siliconhenge ICT B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Siliconhenge ICT B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Siliconhenge ICT B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Siliconhenge ICT B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Siliconhenge ICT B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Siliconhenge ICT B.V.

Bezoekers bekeken ook