Lynott-Moore

Lynott-Moore is een IT-consultancy gelegen aan Van Hasseltkade 21 in Maastricht.

Meer informatie over Lynott-Moore in Maastricht

In de tekst wordt besproken hoe een sterke visie en ambitie van een organisatie van invloed zijn op de IT-behoeften van de organisatie. Met de komst van de Cloud hoeven organisaties minder applicaties in de lucht te houden en wordt het uitbesteden van bepaalde zaken steeds normaler. Lynott-Moore biedt ondersteuning met CIO as a service om IT- en informatiestrategieën te formuleren en maatwerk IT-oplossingen te bieden. Ze werken volgens een PDCA-cyclus en hebben vier pijlers: Missie, Visie & Strategie; Bedrijfscontinuïteit; Cost Control; en Adoptie. Deze pijlers worden gebruikt om organisatiedoelstellingen te behalen. Lynott-Moore heeft ervaring met het implementeren van nieuwe systemen en processen en benadrukt het belang van adoptie door de gebruikers. Er worden ook verschillende cases besproken waarin Lynott-Moore organisaties heeft geholpen met hun IT-uitdagingen.

Wil je weten wat Lynott-Moore verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lynott-Moore of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lynott-Moore? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lynott-Moore het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Lynott-Moore reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lynott-Moore

Bezoekers bekeken ook