Process4People

Process4People is een IT-consultancy gelegen aan Van Hasseltkade 21 in Maastricht.

Meer informatie over Process4People in Maastricht

Process4People is een bedrijf dat zich specialiseert in het ontwikkelen van applicaties, workflows en rapportages met behulp van het Power Platform van Microsoft. Ze bieden onderscheidende oplossingen die standaard businessprocessen eenvoudiger, effectiever en sneller maken. De applicaties kunnen ook gekoppeld worden aan Business Central. Een voorbeeld hiervan is de SmartCRM App, die verkopers helpt om hun activiteiten en klanten bij te houden. Process4People is op zoek naar nieuwe teamleden die willen bijdragen aan het ontwikkelen van oplossingen die het werk van mensen makkelijker maken. Daarnaast bieden ze ook support voor huidige projecten en hebben ze verschillende partners. Je kunt contact met hen opnemen via het contactformulier op hun website.

Wil je weten wat Process4People verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Process4People of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Process4People? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Process4People het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Process4People reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Process4People

Bezoekers bekeken ook