Absolum

Absolum is een IT-consultancy gelegen aan Sint Maartenslaan 26 in Maastricht.

Meer informatie over Absolum in Maastricht

Absolum is een technisch partner die bedrijven helpt met technische vraagstukken, zodat zij zich kunnen focussen op hun kernactiviteiten. Het bedrijf heeft ervaring met start-ups en corporates op internationaal niveau en kan daardoor waarde toevoegen en oplossingen realiseren. Ze bieden diensten aan op het gebied van IT-consulting, privacy, mediation, development, acquisities en recruiting. Absolum bouwt graag een relatie op met klanten en werkt samen met hen aan projecten, waarbij er regelmatige feedback en voortgangssessies zijn. Het bedrijf richt zich op verschillende doelgroepen, zoals start-ups, MKB en grote ondernemingen. Daarnaast bieden ze de mogelijkheid om zich te abonneren op een nieuwsbrief met interessante ICT-verhalen en nieuws.

Wil je weten wat Absolum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Absolum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Absolum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Absolum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Absolum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Absolum

Bezoekers bekeken ook