Lawter Maastricht B.V.

Lawter Maastricht B.V. is een Chemische fabriek gelegen aan Ankerkade 81 in Maastricht.

Meer informatie over Lawter Maastricht B.V. in Maastricht

Lawter is een bedrijf dat actief is in de grafische kunst, lijm, speciale coatings, aroma-chemicaliën en synthetische rubberindustrieën. Ze hebben meer dan 160 ingenieurs die werken aan het ontwikkelen van betere en schonere chemie voor wereldwijd gebruik. Hun producten omvatten inktharsen, voertuigen en additieven, tackifierharsen en dennenchemicaliën, en speciale coatingsharsen. Lawter is ook een toonaangevende leverancier in de thermoplastische wegenverfindustrie en watergedragen coatings. Het bedrijf heeft onlangs belangrijk nieuws aangekondigd, waaronder de European Coatings Show 2023 en de benoeming van Jaap van den Born als Operationeel Directeur. Het hoofdkantoor van Lawter is gevestigd in Chicago, VS.

Wil je weten wat Lawter Maastricht B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lawter Maastricht B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lawter Maastricht B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lawter Maastricht B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Lawter Maastricht B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lawter Maastricht B.V.

Bezoekers bekeken ook