PQ Silicas B.V.

PQ Silicas B.V. is een Chemische fabriek gelegen aan Ankerkade 111 in Maastricht.

Meer informatie over PQ Silicas B.V. in Maastricht

PQ is een wereldwijde leverancier van silicaten, silica's en afgeleide producten die worden gebruikt in diverse industriële processen en consumentenproducten. De producten van PQ spelen een belangrijke rol in onder andere tandpasta, verf, drinkwater, banden, bio-ethanol en bier. PQ biedt verschillende vormen van silicaten, silicas en afgeleide producten, met bekende merken zoals Gasil en Sorbosil. Het bedrijf hecht veel waarde aan veiligheid en duurzaamheid en heeft een sterke focus op innovatie en samenwerking. PQ heeft wereldwijd 13 vestigingen en meer dan de helft van de 1.500 medewerkers bevindt zich buiten de Verenigde Staten. De onderneming heeft een uitgebreid Enterprise Risk Management-proces om operationele en nalevingsrisico's te beoordelen en aan te pakken. PQ heeft onlangs een duurzaamheidsrapport gepubliceerd en kondigde een uitbreiding in Indonesië aan om de capaciteiten op het gebied van verf, persoonlijke verzorging en farmaceutische eindmarkten te verbeteren.

Wil je weten wat PQ Silicas B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van PQ Silicas B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij PQ Silicas B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je PQ Silicas B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar PQ Silicas B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. PQ Silicas B.V.

Bezoekers bekeken ook