LIFECYCLE Art & Furniture

LIFECYCLE Art & Furniture is een Stofferingszaak gelegen aan Sint Josephstraat 7 in Maastricht.

Meer informatie over LIFECYCLE Art & Furniture in Maastricht

In de tekst wordt gesproken over verschillende kunstprojecten en tentoonstellingen. Zo wordt er onder andere vermeld dat Mattanja Coehoorn een kunstenaar is die werkt met levenscycli en meubels. Daarnaast wordt er gesproken over de Kathedraal der Bomen in Halle, waar men kan tijdreizen in gras en bomen. Ook wordt er aandacht besteed aan de kunstroute in Kyllburg, die tot 10 september te bezichtigen is. Verder wordt er melding gemaakt van een land-art project in Heythuysen en wordt er een interview met KunstWerkT genoemd.

Wil je weten wat LIFECYCLE Art & Furniture verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van LIFECYCLE Art & Furniture of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij LIFECYCLE Art & Furniture? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je LIFECYCLE Art & Furniture het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar LIFECYCLE Art & Furniture reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. LIFECYCLE Art & Furniture

Bezoekers bekeken ook