Margarita Gaier creatieve stofferingen & interieurconcepten

Margarita Gaier creatieve stofferingen & interieurconcepten is een Stofferingszaak gelegen aan Sint Josephstraat 7 in Maastricht.

Meer informatie over Margarita Gaier creatieve stofferingen & interieurconcepten in Maastricht

In de tekst wordt een nieuw kunstwerk genaamd "Cello" geïntroduceerd, geïnspireerd door het schilderij van "Rosina Wachtmeister". De klant wilde strepen uit het schilderij en bepaalde stof tinten terugzien in het ontwerp van de fauteuil. Het schilderij diende als basis voor het creëren van de fauteuil, waarbij de antraciet kleurige omlijning de verticale snaren van een cello vertegenwoordigt en de fauteuil een op zichzelf staand kunstwerk wordt. De knopen representeren muzieknoten en de lijnen en kleuren vertegenwoordigen de cello zelf. Het meubelstuk heeft golvende vormen en beeldt een vrouwelijk muzikaal kunstobject uit. Daarnaast wordt er informatie gegeven over de meubelstoffering diensten en de achtergrond van Margarita Gaier, de maker van het kunstwerk.

Wil je weten wat Margarita Gaier creatieve stofferingen & interieurconcepten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Margarita Gaier creatieve stofferingen & interieurconcepten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Margarita Gaier creatieve stofferingen & interieurconcepten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Margarita Gaier creatieve stofferingen & interieurconcepten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Margarita Gaier creatieve stofferingen & interieurconcepten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Margarita Gaier creatieve stofferingen & interieurconcepten

Bezoekers bekeken ook