Linnenshop.nl

Linnenshop.nl is een Winkel gelegen aan Wycker Brugstraat 15 in Maastricht.

Meer informatie over Linnenshop.nl in Maastricht

Dit is een samenvatting van de tekst hierboven. Het familiebedrijf is sinds 1924 gespecialiseerd in bed- en badtextiel en verkoopt producten zoals dekbedden, hoofdkussens, handdoeken en hoeslakens. Ze hebben een fysieke winkel in Maastricht en een webshop genaamd linnenshop.nl. Ze verkopen producten van bekende merken en bieden vakkundig advies aan met behulp van medewerkers die veel ervaring hebben. De klantenservice is beschikbaar op bepaalde tijden en het telefoonnummer is 043-3510042. Het familiebedrijf staat momenteel onder leiding van de vierde generatie. Het aanmaken van een account heeft voordelen zoals het ontvangen van de laatste trends en aanbiedingen via de inbox.

Wil je weten wat Linnenshop.nl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Linnenshop.nl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Linnenshop.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Linnenshop.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Linnenshop.nl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Linnenshop.nl

Bezoekers bekeken ook