Verwondering

Verwondering is een Winkel gelegen aan Hoogbrugstraat 21a in Maastricht.

Meer informatie over Verwondering in Maastricht

De Verwondering is een concept store gevestigd in Maastricht sinds 1996. De winkel is te vinden in het historische centrumdeel "Wyck". De eigenaren van de winkel zijn Dorothy en Pierre. De winkel biedt een breed assortiment aan duurzame cadeaus, accessoires en interieuritems. Ze streven naar een win/win-situatie en werken samen met leveranciers die duurzaamheid, fairtrade en schoonheid hoog in het vaandel hebben staan. De winkel heeft een uitgebreide collectie van verschillende merken. De eigenaren helpen graag bij het maken van een keuze en bieden advies op maat. De winkel is geopend van woensdag tot en met zaterdag van 11:00-17:00 uur en op zondag van 12:00-17:00 uur. De winkel is gesloten op maandag en dinsdag. Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt van de winkel.

Wil je weten wat Verwondering verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Verwondering of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Verwondering? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Verwondering het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Verwondering reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Verwondering

Bezoekers bekeken ook