Van Wissem Porselein

Van Wissem Porselein is een Winkel gelegen aan 1, Kon. Emmaplein in Maastricht.

Meer informatie over Van Wissem Porselein in Maastricht

Van Wissem Porselein is een porseleinwinkel in Maastricht die al 28 jaar servies levert aan zowel horeca als particulieren. Ze hebben het grootste assortiment aan porselein en zijn gevestigd aan het Kon. Emmaplein in Maastricht. In de winkel doen ze hun best om eerlijk advies te geven en van het kopen van servies een plezierige ervaring te maken. Ze hebben een uitgebreide selectie van wit en gekleurd servies in verschillende vormen en maten. Vanaf 1 juni 2023 zijn ze ook op maandag gesloten.

Wil je weten wat Van Wissem Porselein verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van Wissem Porselein of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van Wissem Porselein? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Wissem Porselein het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Van Wissem Porselein reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van Wissem Porselein

Bezoekers bekeken ook