Turasnu

Turasnu is een Winkel gelegen aan Stenenbrug 4A in Maastricht.

Meer informatie over Turasnu in Maastricht

Deze tekst gaat over de Turasnu winkel in Maastricht, Nederland. Ze verkopen handtassen, sjaals en kleding gemaakt door ambachtslieden die hun werk internationaal tentoonstellen. Alle items zijn fairtrade en duurzaam. Het doel van het project is om kennis en traditionele patronen te behouden en de ambachtslieden te ondersteunen. De producten worden gemaakt met oude weeftechnieken die van generatie op generatie worden doorgegeven. De winkel is gevestigd op Stenenbrug 4A in Maastricht en het contactnummer is +31 6 20 55 88 92.

Wil je weten wat Turasnu verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Turasnu of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Turasnu? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Turasnu het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Turasnu reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Turasnu

Bezoekers bekeken ook