Mobypark - Kruisherenhotel - Parkeren

Mobypark - Kruisherenhotel - Parkeren is een Parkeergarage gelegen aan Kruisherengang 19 in Maastricht.

Meer informatie over Mobypark - Kruisherenhotel - Parkeren in Maastricht

In deze tekst wordt informatie gegeven over parkeermogelijkheden in het centrum van Maastricht, met de nadruk op de parkeerplaats bij het Vrijthof. Het wordt aanbevolen om te parkeren bij Mobypark, omdat het goedkoper is dan parkeren op straat of bij Q-park Vrijthof. De parkeergarage ligt op slechts 7 minuten lopen van het Vrijthof en is ook dicht bij andere bezienswaardigheden zoals de Sint Janskerk, het Bonnefantenmuseum en Fort Sint Pieter. Er wordt benadrukt dat parkeren op straat in dit gebied duur is en beperkt is tot maximaal 2 uur. Mobypark biedt ook andere parkeermogelijkheden in de buurt aan. Ten slotte worden er enkele beoordelingen gegeven van mensen die gebruik hebben gemaakt van de parkeerplaats bij het Vrijthof, waarbij de meeste positieve ervaringen hebben gehad.

Wil je weten wat Mobypark - Kruisherenhotel - Parkeren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mobypark - Kruisherenhotel - Parkeren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mobypark - Kruisherenhotel - Parkeren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mobypark - Kruisherenhotel - Parkeren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Mobypark - Kruisherenhotel - Parkeren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mobypark – Kruisherenhotel – Parkeren

Bezoekers bekeken ook